Acest site este de vanzare.
Contact: 0749 041 069
Logare
Utilizator:
Parolă:
Ai uitat parola?

Nu ai cont? Crează-ţi unul, durează numai câteva secunde! Click aici.

e-pets.ro
septembrie 2017
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Cazare cu animale

Asociatia pentru protectia animalelor Robi

Termeni şi condiţii de utilizare a siteului


     Bine aţi venit pe website-ul e-pets.ro.

     Folosind e-pets.ro vă angajaţi să respectaţi termenii şi condiţiile de utilizare prezente. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare, vă rugăm să nu folosiţi website-ul e-pets.ro. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii şi condiţiile prezente, în întregime sau parţial, în orice moment, cu sau fără trimiterea unei notificări, în prealabil. Trebuie să verificaţi întotdeauna aceşti termeni şi condiţii înainte de a folosi website-ul e-pets.ro. Faptul că utilizaţi website-ul e-pets.ro după afişarea modificării acestor termeni şi condiţii, reprezintă acceptarea acestor modificări.


     Definirea termenilor “Utilizator” şi “Utilizator autentificat”

     Termenul "Utilizator" desemnează toate persoanele fizice şi/sau juridice care accesează website-ul e-pets.ro, indiferent de motiv.

     Termenul “Utilizator autentificat” desemnează toţi utilizatorii care au creat un cont al lor pe website-ul e-pets.ro şi care îşi desfăşoară acţiunile pe acest website autentificându-se cu un nume de utilizator şi o parolă. La crearea unui cont utilizatorii sunt obligaţi să introducă anumite date personale reale, pe care echipa e-pets.ro le va păstra confidenţiale, făcându-le publice doar la cererea sau acordul utilizatorului autentificat.

     Utilizatorii autentificaţi pe website-ul e-pets.ro pot fi de următoarele tipuri:

          Administrator Administrator (persoane cu drepturi depline de utilizare şi modificare a website-ului e-pets.ro)

          Administrator de conţinut Administrator de conţinut (persoane desemnate de Administrator cu drepturi de modificare a conţinutului anumitor secţiuni a website-ului e-pets.ro)

          Medic veterinar Medic veterinar (medici veterinari care colaborează cu echipa e-pets.ro pentru a oferi utilizatorilor website-ului e-pets.ro informaţii şi sfaturi legate de sănătatea animalelor)

          Specialist în animale Specialist în animale (specialişti în diferite categorii de animale care colaborează cu echipa e-pets.ro pentru a oferi utilizatorilor website-ului e-pets.ro informaţii şi sfaturi legate de comportamentul și îngrijirea acelor animale)

          Utilizator Utilizator (utilizatori autentificaţi care au obţinut între 0 şi 100 de puncte)

          Utilizator de nivel “Bronz” Utilizator de nivel “Bronz” (utilizatori autentificaţi care au obţinut între 101 şi 500 de puncte)

          Utilizator de nivel “Argint” Utilizator de nivel “Argint” (utilizatori autentificaţi care au obţinut între 501 şi 1500 de puncte)

          Utilizator de nivel “Aur” Utilizator de nivel “Aur” (utilizatori autentificaţi care au obţinut între 1501 şi 3000 de puncte)

          Utilizator de nivel “Platină” Utilizator de nivel “Platină” (utilizatori autentificaţi care au obţinut între 3001 şi 6000 de puncte)

          Utilizator de nivel “Cristal” Utilizator de nivel “Cristal” (utilizatori autentificaţi care au obţinut între 6001 şi 10000 de puncte)

          Utilizator de nivel “Diamant” Utilizator de nivel “Diamant” (utilizatori autentificaţi care au obţinut între 10001 şi 15000 de puncte)

          Utilizator de nivel “Legendă” Utilizator de nivel “Legendă” (utilizatori autentificaţi care au obţinut cel puţin 15001 de puncte - aceştia vor primi în folosinţă, atâta timp cât contul lor este activ pe website-ul e-pets.ro și nu încalcă niciun regulament, o adresă de mail cu domeniul e-pets.ro)

          Utilizator de nivel “Stea” Utilizator de nivel “Stea” (utilizatori autentificaţi selectaţi de administratori pentru implicarea acestora în dezvoltarea şi promovarea site-ului e-pets.ro - aceştia vor primi în folosinţă, atâta timp cât contul lor este activ pe website-ul e-pets.ro și nu încalcă niciun regulament, o adresă de mail cu domeniul e-pets.ro)

          Utilizatorii fideli sunt consideraţi membrii e-pets.ro şi iconiţele lor poartă papion.

     Echipa e-pets.ro oferă:

     - 5 puncte fiecărui utilizator care adaugă o imagine în secţiunea Galerie imagini;

     - 50 de puncte fiecărui utilizator care adaugă un articol/o povestire sau o noutate aprobată de administratorul website-ului e-pets.ro;

     - 1 punct fiecărui utilizator care adaugă un mesaj în secţiunea Forum;

     Important!

     În cazul ştergerii unei imagini, unui articol/unei povestiri, noutăţi, unui mesaj adăugat, echipa e-pets.ro îşi rezervă dreptul de a retrage punctele oferite pentru adăugarea acestuia.


     Obligaţiile utilizatorilor sau utilizatorilor autentificaţi

     Fiecare utilizator este responsabil pentru toate informaţiile, datele, textele, fotografiile, graficele, videoclipurile, mesajele sau orice alte materiale cu titlul de "conţinut" pe care le postează pe website-ul e-pets.ro. Echipa e-pets.ro nu răspunde pentru acurateţea, integritatea, calitatea sau provenienţa unui astfel de continut.

     Este interzisă postarea unui conţinut pe website-ul e-pets.ro care nu este conform cu legea, sau care este ameninţător, abuziv, hărţuitor, defăimător, vulgar, obscen, rasist sau care invadează intimitatea altor persoane, etc.

     Echipa e-pets.ro îşi rezervă dreptul de a şterge conţinutul care încalcă termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului e-pets.ro.

     Medicii veterinari, specialiştii în diferite categorii de animale care colaborează cu echipa e-pets.ro îşi asumă responsabilitatea pentru calitatea şi corectitudinea sfaturilor şi informaţiilor oferite utilizatorilor website-ului e-pets.ro.

     Echipa e-pets.ro nu are pretenţia de a deveni proprietar al drepturilor de autor pentru conţinutul pe care utilizatorii îl postează sau îl fac public pe website-ul e-pets.ro, însă utilizatorii acordă echipei e-pets.ro gratuit drepturi de licenţă referitoare la utilizarea, reproducerea, modificarea, adaptarea, traducerea, afişarea publică sau integrarea unui astfel de conţinut în alte lucrări sau în alt format sau mediu cunoscut sau care va fi dezvoltat mai târziu.

     Este interzisă reproducerea, duplicarea, copierea, folosirea în scopuri comerciale sau vinderea oricărui conţinut apartinând echipei e-pets.ro sau utilizatorilor website-ului e-pets.ro, fără acordul acestora.


     Obligațiile utilizatorilor care dețin o adresă de email cu domeniul e-pets.ro

     - să nu încredințeze parola de acces la contul de email unei persoane străine,

     - să nu utilizeze serviciul în scopuri ilegale sau pentru a susține activități ilegale,

     - să utilizeze serviciul în așa fel încât să nu contravină legislației în vigoare cu privire la protecția minorilor,

     - să nu trimită emailuri comerciale nesolicitate și emailuri de tipul SPAM,

     - să nu utilizeze serviciul în asa fel încât să determine distribuirea de viruși informatici,

     - să informeze administratorii site-ului e-pets.ro despre eventualele nereguli sau erori care împiedică buna funcționare a serviciului.


     Vă rugăm să raportaţi orice încălcare a termenilor şi condiţiilor de utilizare la adresa de email contact@e-pets.ro.Dacă doriţi să susţineţi e-pets.ro pe site-ul sau blogul dumeavoastră, adăugaţi următorul cod html: Vă putem pune la dispoziţie o imagine logo cu alte dimenisuni sau altă culoare de fundal dacă ne contactaţi la adresa de email contact@e-pets.ro.